┌ltimaversiˇ: 0.50a | Community: 0.60d
 Deutsch English Franšais Hebrew Chinese Traditional Spanish Italian Polish Lithuanian Estonian Danish Swedish Dutch (Netherlands) Portuguese (Brazil) Czech Portuguese - Portuga Russian Catalan Turkish Finnish Romanian Greek Serbian Chinese Simplified 
Get eMule at SourceForge.net. Fast, secure and Free Open Source software downloads

Cercar
El diÓleg Cercar ofereix parÓmetres i controls de cerca per realitzar cerques en servidors ed2k, en la xarxa kad o en un servei web extern.
Transferir

Aquest diÓleg indica les descÓrregues que esteu realitzant a la part superior, i els enviaments en curs a l'inferior. 

Kademlia
Aquest diÓleg facilita, principalment, la informaciˇ d'estat de la part Kad de l'eMule per als que hi estiguin interessats. Es tracta d'un mŔtode de cerca sense servidors bast en el sistema Kademlia (paper).
EstadÝstiques
El diÓleg EstadÝstiques contÚ no solament la representaciˇ grÓfica de la utilitzaciˇ de l'amplada de banda per a a descÓrregues i enviaments, sinˇ tambÚ un arbre molt detallat de tots els tipus d'informaciˇ d'estat de l'eMule.
Missatges
Podeu enviar missatges a altres clients directament des de l'eMule. Si l'altre client accepta el xat, hi podreu parlar directament d'usuari a usuari.
IRC
Per a una comunicaciˇ mÚs fÓcil, es pot utilitzar un client d'IRC integrat per establir una connexiˇ amb un servidor de xat.
Fitxers compartits
Aquest diÓleg indica tots els fitxers locals que esteu compartint mitjanšant l'eMule.
Servidors
El diÓleg Servidors ofereix tota la informaciˇ sobre els servidors de la llista i el servidor a quŔ esteu connectat, i inclou controls per afegir servidors a travÚs de la IP o descarregant una llista de servidors.

 Privacy Policy